promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Takaratlan keblekkel mutatkozott Sydney van den Bosch, mindenkit megbabonázott
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sydney van den Bosch elképesztően dögös fotót mutatott magáról. 

Sydney van den Bosch több szépségkirálynő választást is megjárt korábban, mielőtt a Szerencsekerék műsorában kapott szerepet, mint Szerencselány. A 27 éves Sydney elképesztően szép és közösségi - oldalán is többször mutat meg magáról elképesztő fotókat a rajongók legnagyobb örömére. 

A Szerencselány korábban egy igen bevállalós képet tett ki magáról, amint látszólag félmeztelenül látható. Sydney felsőtestét csupán egy párna takarta el, szóval semmit sem mutat meg, amit nem akar a kíváncsi szemek előtt feltárni, szóval a követők fantáziájára van bízva minden, ami a hófehér párna alatt rejlik. A hétvégén pedig egy ismételten dögös fotót osztott meg magáról, de ezennel nem bízott sokat a követői fantáziájára. 

A modellként is tevékenykedő csinos nő ugyanis egy olyan költést viselt, amelyből az egyik melle teljesen kilátszódott. 

Az utolsó nyugalmas szombat... 

- írta Sydney van den Bosch a közzétett fotójához. 

A tévés személyiség arra célzott, hogy jövő héten elindul szombaton a TV2 táncos műsora, a Dancing with the Stars, amelyben ő is megmutathatja a ténctudását. A próbák már elkezdődtek és a sztárok már ezerrel készülnek az első adásra. Sydney párja Ádám Csaba lesz, aki szintén újnak számít a műsorban, ugyanis az előző évadokban még nem szerepelt. A páros már több felvételt is megosztott, amelyen jól látható, hogy nagyon komolyan veszik a próbákat. 

A műsorban többek között Tóth Gabi exe, Krausz Gábor, Király Linda és Marics Peti is megméretteti magát. Az előző évad győztese Csobot Adél lett táncos párjával Hegyes Bercivel, az még a jövő zenéje, hogy idán ki teljesít majd a legjobban. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás